Liity apteekin kanta-asiakkaaksi

Vuosaaren Apteekin kanta-asiakkaaksi liittyminen on maksutonta ja helppoa.

Kanta-asiakaslomakkeen saat apteekistamme tai voit tulostaa sen tästä.

Tietosuojasyistä emme mahdollista kanta-asiakkaaksi liittymistä netin kautta.

Palauttaessasi täytetyn kanta-asiakaslomakkeen liitämme sinut kanta-asiakkaaksemme ja pääset välittömästi osalliseksi jäsenyyteen liittyvistä eduista.

Kanta-asiakaskorttina toimii oma Kela-korttisi, henkilökorttisi tai ajokorttisi, joten et tarvitse erillistä kanta-asiakaskorttia.

Keskittämisetu

Esittämällä Kela-kortin reseptipisteessä ja kassalla varmistat ostojesi tallentumisen rekisteriimme ja saat alennustaulukon mukaisen kanta-asiakasalennuksen NORMAALIHINTAISISTA ITSEHOITOTUOTTEISTA, JOITA EI OLE REKISTERÖITY LÄÄKKEIKSI, lukuun ottamatta äidinmaidonkorvikkeita, nikotiinivalmisteita sekä ravintoliuosvalmisteita.

Muita etuja ovat kuukausittain vaihtuvat tuotetarjoukset sekä erillisiä kanta-asiakastarjoukset. Teknisistä syistä tietojen tallentaminen rekisteriin jälkikäteen ei ole mahdollista.

OSTOKERTYMÄ JA ALENNUSPROSENTTI OVAT KALENTERIVUOSIKOHTAISIA JA NE NOLLAUTUVAT AINA VUODENVAIHTEESSA .

Kun taulukossa mainittu kertymäsumma täyttyy, saa kanta-asiakas ostokertymän oikeuttaman alennuksen seuraavalla käyntikerralla. Kaikki ostot, myös reseptiostot, kasvattavat vuotuista ostokertymää.

Alennustaulukko

Kalenterivuoden ostokertymä

Alennus

Yli 100 €

2 %

Yli 500 €

3 %

Yli 1000 €

4 %

Yli 2000 €

5 %


Vuosaaren apteekin kanta-asiakassopimuksen ehdot:

Annan Vuosaaren apteekille luvan kanta-asiakastietojeni tallentamiseen apteekin kanta-asiakasrekisteriin ja sen käyttöön. Ostojen kirjaaminen rekisteriin jälkikäteen ei ole mahdollista.

Asiakastietoja käytetään Vuosaaren Apteekin ja Pharmat Oy:n markkinointi- ja asiakastiedottamiseen. Asiakastietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin eikä luovuteta EU:n ulkopuolisiin maihin.

Asiakastiedot poistetaan rekisteristä pyydettäessä tai mikäli Vuosaaren apteekissa ei ole
asioitu edellisen täyden kalenterivuoden aikana. Vuosaaren apteekki saa luvan katsoa tietoni Kelan kelakorttitietojen kyselypalvelusta.

Reseptiostojen tiedot säilytetään apteekkijärjestelmässä voimassaolevan lainsäädännön vaatiman ajan.

REKISTERITIETOJEN VIRHEETTÖMYYDEN VARMISTAMISEKSI ASIAKAS ON VELVOLLINEN ILMOITTAMAAN YHTEYSTIEDOISSA TAPAHTUNEISTA MUUTOKSISTA APTEEKKIIN.

APTEEKKI EI OLE VASTUUSSA PUUTTEELLISISTA TIEDOISTA AIHEUTUVISTA HAITOISTA

Vuosaaren apteekki pidättää oikeuden apteekista riippumattomista syistä tapahtuviin sääntöjen muutoksiin.

Tiedot apteekin asiakastietojen käsittelystä löytyvät osoitteesta

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai tule käymään apteekissamme!