Peruuttamis-/palauttamisohje verkkokaupan asiakkaalle

VERKKOKAUPPATILAUKSEN PERUUTTAMINEN JA REKLAMAATIOT

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruuttamisoikeus. Tavara on jätettävä logistiikkatoimijan kuljetettavaksi 14 vuorokauden kuluessa peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Peruutus tapahtuu tekemällä peruutusilmoitus 14 vuorokauden kuluessa tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta.

Peruutusilmoituksen voi tehdä peruutuslomakkeella tuotteen palautuksen yhteydessä tai vapaamuotoisesti esimerkiksi sähköpostilla (vuosaarenapteekki@apteekit.net). Pelkkä tuotteen palauttaminen ei ole peruuttamisilmoitus. Peruuttamisilmoituksessa tulee ilmetä seuraavat tiedot: asiakkaan nimi ja osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilausnumero, palautettavan tuotteen tiedot ja palautuksen syy (tilauksen peruutus/tuotevirhe). Palauttaminen on kuluttaja-asiakkaille maksutonta. 

Olethan tuotevirhe-/reklamaatiotilanteessa aina ensin yhteydessä apteekkiin: vuosaarenapteekki@apteekit.net tai 093434400.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsitteelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

PALAUTUSOHJE

Tavara on pakattava siten, ettei se vaurioidu kuljetuksessa. Asiakas vastaa palautuspakkaamisesta. Liitäthän mukaan täytetyn peruuttamisilmoituslomakkeen käsittelyn nopeuttamiseksi. Tavara palautetaan Matkahuollon kautta tai suoraan apteekkiin aukioloaikojen puitteissa.

 Palautus Matkahuollon kautta:

Tilauksen palautusta varten tarvitset verkkokauppakohtaisen aktivointikoodin (9541800). Kirjoita paketin päälle aktivointikoodi, lähettäjän nimi, osoite ja gsm-numero ja vastaanottajan nimi ja osoite. Palautuksen voi lähettää Matkahuollon toimipisteen tai pakettiautomaatin kautta. Sinua lähimmän palvelupisteen löydät matkahuollon sivuilta: https://www.matkahuolto.fi/palvelupisteet

Palautus Matkahuollon pakettiautomaatin kautta:

Valitse pakettiautomaatin näytöltä Lähetä. Skannaa palautusosoitekortissa oleva viivakoodi tai syötä aktivointikoodi näytön ohjeiden mukaan. Valitse Hyväksy. Valitse näytöltä paketille sopivan kokoinen lokero (S–XL). Valitsemasi lokeron ovi avautuu automaattisesti. Laita paketti lokeroon ja sulje lokeron ovi.

 Aktivointikoodi: 9541800

Palautusosoite: Vuosaaren apteekki, Kauppakeskus Columbus, Vuotie 45, 00980 Helsinki