ATOPIK HYDRATE KASVONAAMIO 50ML

Tehokosteuttava kasvonaamio on Hydrate-linjan kosteuttava helmi, joka suo välitöntä ja merkittävää helpotusta kuivuuttaan kiristelevälle iholle. Kasvonaamio sisältää Atopik-sarjalle uutta aktiiviainetta, suomalaista lactobacillus-fermentoitua kauraa. Fermentointointiprosessi lisää kauran antioksidanttien, AHA-happojen ja aminohappojen määrää ja pilkkoo ne iholle hyvin imeytyvään muotoon. Fermentoidun kauran lisäksi hyaluronihappo, betaiini ja kauraöljy saavat ihon tuntumaan pehmeältä ja kimmoisalta. Sinkkioksidi rauhoittaa ihoa ja prebiootit tukevat ihon hyvinvointia. Sopii tehokosteutukseksi kaikille ihotyypeille. Dermatologisesti testattu.

Tuotetta varastossa
33,64 €
Tehokosteuttava Kasvonaamio on todellinen pelastaja kuivuuttaan kiristävälle iholle! Kasvonaamio kosteuttaa, pehmentää ja saa ihon tuntumaan kimmoisalta. Lactobacillus-fermentoitu kaura ja hyaluronihappo kosteuttavat ja hoitavat ihoa.
Levitä puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa 10-20 minuutin ajan. Poista naamio vedellä tai kostealla vanulapulla. Voidaan myös jättää vaikuttamaan yön yli, jolloin voiteen kosteuttava ja rauhoittava vaikutus korostuu. Toista 1-3 kertaa viikossa tai tarvittaessa seitsemän päivän ajan tehokuurina.
Aqua, Vitis Vinifera Seed Oil (Viinirypäle/Grape), Avena Sativa Kernel Oil (Kaura/Oat), Squalane, Cetyl Alcohol, Sorbitan Olivate, Glycerin, Cetearyl Olivate, Lactobacillus/Avena Sativa Ferment Extract Filtrate (Kaura/Oat), Sodium PCA, Zinc Oxide, Inulin (Prebiotic), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Prebiotic), Avena Sativa Kernel Extract (Kaura/Oat), Sodium Hyaluronate, Xylitol, Betaine, Tocopherol (Vitamin E), Caprylic/Capric Triglyceride, Olus Oil, Polyhydroxystearic Acid, Xanthan Gum, Phenethyl Alcohol, Parfum (Natural), Lactic Acid
Säilyvyys:
24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje:
Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.
50ml