ATOPIK HYDRATE KASVOSUIHKE 100ML

Kosteuttava kasvovesisuihke virkistää kiristävää ja sameaa ihoa. Kolmitehoinen kosteusyhdistelmä hyaluronihappoa, betaiinia ja ksylitolia kosteuttaa, tasapainottaa ja kirkastaa ihoa välittömästi. Kaurauute ja prebiootit rauhoittavat ihoa. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Dermatologisesti testattu.

Tuotetta varastossa
15,23 €
Virkistävä kasvovesisuihke kiristävälle ja samealle iholle. Tehokas yhdistelmä hyaluronihappoa, betaiinia ja ksylitolia kosteuttaa, tasapainottaa ja kirkastaa ihoa välittömästi. Sopii kaikille ihotyypeille.
Suihkauta aamuin illoin puhtaille kasvoille tai aina, kun iho kaipaa lisäkosteutusta. Sopii myös meikin päällä käytettäväksi.
Aqua, Propanediol, Xylitol, Betaine, Avena Sativa Kernel Extract (Kaura/Oat), Sodium Hyaluronate, Inulin (Prebiotic), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Prebiotic), Sodium PCA, Glycerin, Tocopherol (Vitamin E), Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum (Natural), Lactic Acid
Säilyvyys:
24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje:
Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.
100ml