Efemia rakkotuki inkontinenssiin, koko L 1 KPL

Apuväline naisten inkontinenssiin. Silikonista valmistettu Efemia-rakkotuki on pehmeä ja miellyttävä käyttää. Se on tarkoitettu käytettäväksi tahattoman virtsankarkailun väliaikaiseen vähenemiseen, kun virtsankarkailu johtuu ponnistusinkontinenssista. Tuotetta voidaan käyttää jopa 16 tuntia päivässä ja uudelleen käyttää jopa kolmen kuukauden ajan.
Pakkauskoko:
1 KPL
Markkinoija:
OneMed Oy
Loppu varastosta, toimitusaika keskimäärin 1-3 päivää mikäli saatavilla
116,40 €
Efemia rakkotuki on uudelleenkäytettävä emättimeen asetettava laite, joka on valmistettu lääkinnälliseen käyttöön hyväksytystä silikonista. Se on tarkoitettu käytettäväksi tahattoman virtsankarkailun väliaikaiseen vähentämiseen, kun virtsankarkailu johtuu ponnistusinkontinenssista. Se toimii tukemalla emättimen keskikohtaa emättimen seinämän läpi.

- Laitetta voi käyttää tilanteissa, joissa virtsan ponnistusinkontinenssia yleensä tapahtuu tai sitä voi käyttää yhtäjaksoisesti korkeintaan 16 tunnin ajan yhden vuorokauden aikana
- Laitetta on saatavana kolmea eri kokoa, mikä parantaa käyttömukavuutta ja tehoa. Käyttäjän on ehkä kokeiltava useampaa kokoa, jotta löytyy vaihtoehto, joka tuntuu miellyttävimmältä ja vähentää ponnistuskarkailua tehokkaimmin. Joskus sopivimman vaihtoehdon löytäminen voi vaatia muutamaa kokeilukertaa. Suositeltavaa on aluksi ostaa aloitussetti, jossa on kaikki kolme kokoa.
1. Ennen käyttöä
a. Varmista, että rakkosi on tyhjä. Pese kädet saippualla ja vedellä.
b. Ota laite pois pakkauksesta ja huuhtele se vedellä. Tämä vähentää hankausta ja helpottaa laitteen asettamista emättimeen.
c. Etsi mukava asento asetusta varten. Jos seisot polvien koukistaminen hieman voi auttaa

2 Laitteen asetus
a. Pitele laitetta niin, että kahvan takaosa (kuva käyttöohjeessa) osoittaa alas takamusta kohden. Työnnä laite ylös emättimeen hieman vinossa kulmassa samaan tapaan kuin asettaisit tamponin
b. Työnnä laitetta, kunnes kahva lepää tiukasti kehoasi vasten niin, että kahva peittyy häpyhuulien alle. Varmista, että tukirenkaat on työnnetty kokonaan emätinaukon toiselle puolelle, niin että ne lepäävät lantionpohjan yläpuolella (kuva käyttöohjeessa)

3 Poisto
a. Tyhjennä rakko ennen poistoa, jos mahdollista
b. Tartu kahvan ulompaan osaan ja vedä siitä hellävaroen mutta tasaisesti niin pitkään, että laite tulee ulos

4. Puhdistaminen
Puhdista laite käyttämällä yhtä seuraavista menetelmistä (voit valita haluamasi menetelmän):
i. Huuhdo laite perusteellisesti juomavedellä. Tämä menetelmä sopii, jos sinun pitää käyttää laitetta heti uudelleen.
ii. Kiehauta laitetta juomavedessä 10 minuutin ajan ja jätä kuivumaan
iii. Puhdista laite juomavedellä ja saippualla: käytä mieluimmin intiimisaippuaa. Varmista, että koko laite tulee puhdistetuksi. Huuhtele laite perusteellisesti saippuan poistamiseksi ja jätä laite kuivumaan.

5. Laitteen vaihto
Vaihda laite uuteen 3 kuukauden välein.

null

Valmistettu silikonista
Ei alle 18-vuotiaille eikä raskaana oleville.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)