Ohjeet

Tuotelahjan voi tilata, kun kuusi leimaa tai koodia on kerätty.

Leiman saa jokaisesta normaalihinnaltaan vähintään 9 euron Orionin itsehoitotuotteesta. (Kampanja ei koske lääkkeitä, sv-korvattavina ostettavia perusvoiteita ja eläintuotteita). Yhdestä tuotteesta voi saada vain yhden leiman, vaikka tuotteen hinta ylittäisi 18 euroa.

Jos ostat apteekista kerralla 6 tuotetta 1.11.2021–2.1.2022, tuotelahjan saa apteekista heti mukaan.

Muussa tapauksessa tuotelahja tilataan erikseen orionilta: valinta kirjataan korttiin tai verkko-osoitteeseen, joihin lisätään myös yhteystiedot. Kortteja voi myös yhdistellä. Tällöin kaikki kortit tulisi postittaa kertalähetyksenä. Keräilykortin postimaksu on jo maksettu. HUOM: Mobiilikeräilyä ja paperista keräilykorttia ei voi yhdistää. max. 3 settiä/talous

Kampanja on voimassa 27.9.2021 - 2.1.2022

Tuotelahjat

1. Marimekon Pieni Unikko -keittiöpyyhkeet, 2 kpl (47 x 70 cm, mustavalkoinen)

2. Arabian Uunikokki-vuoka, (1,5 l, pyöreä)

3. Arabian Muumimukit, 2 kpl, 0,3 l, "Niiskuneiti" ja yllätysmuki* (Rajoitettu erä)

4. Orionin tuotteita** ja puuvillakassi (**Tuotteet: Aqualan L 100 g, DeviSol 20 mikrog 100 tabl., Fiilus Arkeen Mustikka 30 tabl. ja Sebamed Olive Face & Body Wash pesuneste 200 ml)

5. Aineeton lahja***: 40 kg sinilevää pois Itämerestä, lahjoitus, jolla Itä- merestä voidaan poistaa 40 kg sinilevää (***Orion lahjoittaa puolestasi John Nurmisen Säätiölle)

6. Suplan ääni- ja e-kirjat 2 kk (Supla -tuotelahja on tarkoitettu sekä vanhoille että uusille asiakkaille. )

 

7. Ruutu+ -katseluoikeus 3 kk (Mikäli asiakkaalla on Ruutu+ -tilaus jo voimassa, hän voi päättää tilauksen ja 3kk lahja aktivoituu suoraan tilauksen päättymisestä. )

hopla

Tarjouksen otsikkoa klikkaamalla saat auki kaikki kategorian tarjoukset erilliselle sivulle.

loppuviiva